Rubriky
Slunce

Informace pro zájemce o členství v oddíle Slunce-zahajovací schůzka pro nováčky 12. 9. 2023

Přidej se k nám! 4. Oddíl Slunce přijímá nové členky!

Zveme všechny zájemkyně o členství v oddíle a jejich rodiče na první zahajovací schůzku, která proběhne v úterý 12.9. 2023 v 16:00 do17:45 hod. v klubovně v areálu římskokatolické farnosti v Letovicích.

Schůzka proběhne pro všechny zájemce společně, teprve až po ní budeme holky rozdělovat do případných družin a budou se moci závazně přihlásit do oddílu. Schůzku povedou naše vedoucí Agi, Hany, Anička, Káně a Áďa. Vedoucí Ema bude k dispozici Vám rodičům pro dotazy. Rodiče do programu zapojeni nebudou, ale můžete zůstat na prvních 30 minut a vyzvednout si holky po konci schůzky v 17:45 u klubovny. 

Co s sebou na první schůzku? Svačinku a pití, oblečení vhodné na pobyt venku. 

Vzhledem k tomu, že všechny naše vedoucí studují, den a čas družinových schůzek na zbytek školního roku 2023/2024 bude upřesněn během prvního školního dne – 4.9. 2023 emailem i zde na webu a sociálních sítích. Finální potvrzení proběhne na konci zahajovací schůzky dle počtu nových členek a časových možností jak jejich tak vedoucích družin.

Dejte nám prosím dopředu vědět, že přijdete na zahajovací schůzku a máte zájem o přihlášení dcery do oddílu. Ozvěte se prosím naší vedoucí oddílu Anežce Jandové, na email anezka.jandova@skaut.cz. Děkujeme!

Kontakty na vedoucí přítomné na zahajovací schůzce:

Agáta Hegerová, telefon 702 012 076, email agata.hegerova@skaut.cz

Ema Hegerová, telefon 702 030 108, email ema.hegerova@skaut.cz

Adresa klubovny : Skautská klubovna Letovice, Pod Kostelem